top of page

Tina Dobovšek

Kdo sem?

Sem Tina, moja strast je Instagram. Že nekaj let svoj čas in energijo posvečam trenutno najpomembnejšemu družbenemu omrežju Instagram, spremljam in preučujem vsako posodobitev algoritma v ozadju njegovega delovanja, odkrivam nove trike in načrtujem različne strategije za pot do uspeha.

Instagram je zame kot igra. Na vsakem nivoju, ki ga dosežeš, pridobiš nove sledilce in se naučiš nekaj novega. Odklenila sem že toliko novih sob, da je čas, da pridobljeno znanje delim z vami. Vsega, kar znam, sem se naučila in preizkusila sama, ter pri tem samo ljubiteljsko zgradila profil z več kot 160 tisoč aktivnimi sledilci, ki prinašajo reden prihodek, ter pomagala do boljše prepoznavnosti več domačim in tujim blogerjem ter podjetjem. Tu sem, da vam pomagam, svetujem in z vami raziskujem ta vedno atraktivni in spreminjajoči se svet digitalnega marketinga. Skupaj bomo izkoristili potencial vašega produkta ali storitev in stopili na višji nivo.

Ali je Instagram prava 

platforma zame?

Z vsakim novim družbenim omrežjem, znotraj katerega želimo ustvariti svoj profil, se počutimo, kot da moramo začeti na novo in pridobiti nova znanja. To je sicer res, a vse je lažje s pravo pomočjo. Z mano boste Instagram osvojili z manj stresa in hitreje, predvsem pa bolj uspešno.

Instagram je izjemno močno marketinško orodje, primerno za oglaševanje storitev in produktov znotraj vseh področij, razlikuje se le strategija in način dela s profilom.

Kaj boste odnesli od InstaCoach treninga?

Na mojih izobraževanjih se naučite konkretnih znanj, s katerimi boste uspešno upravljali svoj osebni ali poslovni profil, ugotovili, kako, kdaj in koliko objavljati, katere # (hashtage) uporabljati, kako pridobiti sledilce, brati statistiko in uporabljati Instagram kot marketinško orodje.

O Instagramu kroži veliko teorij, pri meni pa izveste, kaj dejansko deluje in kaj ne. 

bottom of page