top of page

INFLUENCER PACK

First impression is everything

InstaCoach predstavlja ...

Po izjemnem uspehu prvega paketa presetov Zodiac Pack, sva se zdaj z že vsem dobro poznanim fotografom Nikolo Janusicem (@nikolajanusic) odločila, da mora nastati nova, še boljša, še bolj influencerska verzija. Uspelo nama je združiti 13 največjih imen iz sveta Instagrama na slovenskih tleh in nastal je nov paket presetov imenovan Influencer Pack.

 

Zakaj ravno influencerji? Moje delo od mene zahteva, da sem vedno na tekočem z dogajanjem na Instagramu, in to najhitreje zasledim ravno prek njih. Ko jih tako spremljam, vidim njihov trud, čas in delo, ki ga vsakodnevno vlagajo že leta. Želim da vedo, da se opazi in jih pri ustvarjanju podpreti, zato sva tokrat vsakega izmed 13 presetov poimenovala po enem izmed njih!

Od sprva zgolj še ene nore ideje na papirju, nama je dve leti kasneje uspelo, da sedaj z vami ponosno deliva najin drugi paket presetov. Kaj sva ustvarila si poglejte v galeriji, hkrati pa upava, da se nama z nakupom  pridružite in tudi vi postanete del te čudovite zgodbe. 

INFLUENCER PACK VSEBUJE:

 

  • 13 Lightroom presetov za Mobilno verzijo (Brezplačna aplikacija Lightroom CC - Google Play  ali App Store) ALI

  • 13 Lightroom presetov za računalnike (Ligthroom 4, 5, 6, CC & Classic - Mac ali Windows)

 

  • PDF datoteka - priročnik za namestitev (SLO in ANG)

 

 

  • Kratek video z navodili za namestitev (SLO)

IP_Preset Box_Tisk.png
Hvala, da ste del naše zgodbe!

Lara Begič | Nika Krmec | Žiga Kukovič | Petra Parovel | Indira Ekić | Manca Šepetavc

 

 Ciril Komotar | Karin Poravne | Klemen Kopina | Adrijana Dimec | Katka Bogataj | Alen Podlesnik | Anamaria Goltes

Instagram_black_x_2.png
S tabo na poti!

Uporabite mobilno verzijo Influencer Pack v brezplačni aplikaciji Lightroom in uredite svoje fotografije ne glede na to, kje se nahajate. 

Pogosta vprašanja

KAJ SO PRESETI?

 

Zbirka prednastavitev, ki jih z enim klikom nanesemo na fotografijo. Gre za vnaprej določene barve, kontraste, osvetlitev in druge lastnosti, shranjene v eno nastavitev imenovano preset. Z njimi lahko ustvarite svoj unikaten stil in ga enostavno in hitro preneste na več fotografij. 

 

 

ZAKAJ POTREBUJEM PRESETE?

 

Glavna prednost uporabe presetov je prihranek časa za urejanje fotografij. V kratkem času boste namreč dosegli videz fotografije, ki bo navdušila oz. ustvarila "vau" efekt. So enostavni za uporabo in z njimi ohranite konsistentnost vašega profila. Primerni so za vsakogar. Tudi če niste nikakršen profesionalec in tako o fotografiji kot o urejanju ne veste ničesar, se lahko uporabe presetov naučite brez težav. 

 

Influencer Pack se od drugih razlikuje v tem, da ponuja 13 popolnoma različnih stilov, medtem ko pri posameznikih ponavadi dobite zgolj njihov osebni stil.

 

 

V KATEREM PROGRAMU LAHKO UPORABIM VAŠE PRESETE? 

 

Naši preseti so ustvarjeni za program Adobe Lightroom, ki predstavlja močno orodje za urejanje fotografij na profesionalnem nivoju. Primerni so za različice Lightroom 4, 5, 6, CC in Classic CC na računalniku ("Desktop version") in aplikacijo Lightroom CC na mobilnih telefonih ("Mobile version"). Računalniška verzija je plačljiva in si jo lahko naložite tukaj, medtem ko je aplikacija za mobilne telefone brezplačna, hkrati pa zadostuje osnovni uporabi. Prenesite si jo lahko iz Google Play ali App Store. Združljivi so tudi s programom Adobe Photoshop.

 

*Pred nakupom preverite, da imate oz. prenesite različico, ki je kompatibilna z vašim računalnikom.  

 

 

NISEM ŠE UPORABLJAL/-A LIGHTROOMA. ALI SO PRESETI PRIMERNI ZAME?

 

Vsekakor! Preseti so za vse tiste, ki želijo nadgraditi svoje znanje pri urejanju fotografij in dvigniti svoj profil na višji nivo. Vsem, ki iščejo svoj stil, bodo omogočili dobro izhodiščno točko. Z njimi bodo na svoj račun prišli vsi tisti, ki jim je blizu celoten proces ustvarjanja in urejanja fotografij, vse od profesionalcev do tistih, ki to delajo le za zabavo.

 

 

KAKO SE "MOBILE VERSION" RAZLIKUJE OD "DESKTOP VERSION"?

 

Influencer Pack je na voljo v dveh različicah. Kupite lahko presete, ki jih boste uporabljali na telefonu v brezplačni mobilni aplikaciji Lightroom CC ali presete za računalnik, če imate plačljivo verzijo Lightroom CC programa že nameščeno, ali pa se boste zanjo še odločili. 

 

Program Lightroom ima na računalniku sicer nekaj dodatnih funkcij, vendar bo končni rezultat uporabe naših presetov pri obeh enak. Prednost mobilne verzije je le v tem, da je lažje in hitreje dostopna, ko ste na poti. 

 

 

NA KATERIH SLIKAH DELUJEJO PRESETI?

 

Naši presti delujejo na vseh fotografijah. V času izdelovanja presetov smo jih testirali na različnih slikah več Instagram uporabnikov in izkušenih fotografov.  

 

Za najboljši učinek, v kolikor le imate to možnost, priporočamo fotografiranje v RAW formatu, ki ga večinoma podpirajo fotoaparati. Preseti bodo dobro delovali tudi pri uporabi drugih formatov npr. JPEG formata, ki je najpogostejša oblika.

 

 

JE S KOPIRANJEM PRESETA NA FOTOGRAFIJO DELO ZAKLJUČENO?

 

Pomembno je, da se zavedate, da je vsaka fotografija nastala v različnih svetlobnih pogojih, na različni lokaciji in je zato drugačna od ostalih, kar pomeni, da ne bo vsak preset delovala enako na vseh. V nekaterih primerih bo vaša fotografija tako potrebovala še kakšen dodaten popravek (npr. prilagoditev svetlobe, osvetlitve, kontrasta), ki pa ga boste lahko hitro naredili sami. 

 

*Če se vam zgodi, da vam preset načeloma odgovarja, vendar je vaša koža preveč "oranžna" ali pa vam ton zelene barve pri drevesih ne ustreza, ne skrbite, vsako barvo lahko prilagodite posamično.

 

 

SO PRESETI UPORABLJENI TUDI NA VAJINIH FOTOGRAFIJAH?

 

Tudi. Konsistenten feed in moč delovanja presetov Influencer Packa si lahko pogledate na Instagram profilu @nikolajanusic @instacoach.si in @tinadobovsek.

 

 

KAKO DOBIM PRESETE (postopek)?

 

Takoj po končanem nakupu prejmete e-mail v katerem se nahaja ZIP datoteka. Ne glede na to ali ste kupili presete za  "mobile" ali "dekstop version", datoteko prenesite in "odzipajte" na računalniku. Postopek smo vam opisali tudi v naših navodilih za namestitev, ki jih prejmete ob nakupu (glej PDF ali video). 

 

*E-mail poteče v 30 dneh od dneva nakupa, zato vas opozarjamo, da si datoteke shranite na varno mesto. Ponovno pošiljanje Influencer Preset Packa (Mobile ali desktop version) z naše strani ne bo možno.

 

*Neavtorizirana distribucija Influencer Preset Packa je zaradi kršenja avtorskih pravic prepovedana in bo pravno kaznovana. 

 

KAKO NALOŽIM PRESETE?

 

Navodila za namestitev presetov dobite ob nakupu v PDF datoteki. V njem je po korakih na enostaven in pregleden način razložen celoten postopek za "desktop" in "mobile version". Navodila so ločena za macOS in Windows operacijske sisteme, Android in IOS uporabnike ter prilagojena za novejše ali starejše razližice programa Adobe Lightroom.

 

 

ALI JE MOŽNO VRAČILO?

 

Ne, po končanem nakupu vračilo ni možno, saj gre za digitalni izdelek.  

bottom of page