top of page

PRESETS

First impression is everything

Skrivnost popolnih Instagram objav ...

Ste se kdaj spraševali, zakaj so nekatere fotografije na Instagramu videti tako dobro? Kako so nekateri feedi poenoteni in na prvi pogled popolni? Morda boste presenečeni, ko vam povem, da lahko videz profesionalnih fotografij na enostaven način dosežete že z enim samim klikom. Odgovor so preseti. Delujejo kot prednastavitev določenih lastnosti (npr. barve, kontrast, sence), ki jih enostavno kopirate na vaše fotografije. 

 

Ne glede na to ali se s fotografijo šele srečujete ali pa ste na tem področju že profesionalec, vam bodo preseti pomagali ustvariti konsinstenten izgled in lasten slog, ki bo dvignil vaš Instagram na višji nivo.

InstaCoach predstavlja ...

V sodelovanju s priznanim slovenskim fotografom Nikolo Janusicem (@nikolajanusic) smo za vas ustvarili prve InstaCoach presete za Adobe Lightroom. 

 

Vse se je začelo s preprosto željo deliti lasten slog urejanja fotografij s širšo javnostjo. Hitro je sama ideja prerasla v pravo misijo, kako uporabnikom omogočiti, da nivo svojih objav približajo fotografijam Instagram vzornikov. Poudarek na Instagramu je ravno v vizualnosti in estetki, ki vam jo preseti omogočijo z enim klikom in vam s tem prihranijo tudi veliko časa pri urejanju.

 

Za nama je pol leta trdega dela, planiranja, ustvarjanja in testiranja. Kot rezultat je nastalo 12 različnih presetov, ki sva jih poimenovala po nebesnih znamenjih in skupaj tvorijo Zodiac Pack. Zajela sva najbolj popularne niše Instagrama in vam s tem ponudila cel spekter stilov na enem mestu.  

 

Ne glede na to ali vas je sem pripeljala zgolj radovednost ali pa ste na tem področju že domači, si delovanje vseh 12 presetov oglejte v spodnji galeriji. 

ZODIAC PACK VSEBUJE:

 

  • 12 Lightroom presetov za Mobilno verzijo (Brezplačna aplikacija Lightroom CC - Google Play  ali App Store) ali

  • 12 Lightroom presetov za računalnike (Ligthroom 4, 5, 6, CC & Classic - Mac ali Windows)

 

  • PDF datoteka - priročnik za namestitev (ANG)

 

 

  • Kratek video z navodili za namestitev (ANG)  

Mockup_box_desktop_smaller.png