top of page

Nimam najnovejših Instagram posodobitev. Kaj lahko storim?

Updated: Feb 17, 2020



Instagram posodobitev ne dodaja vsem uporabnikom hkrati, tako so lahko že vsi vaši prijatelji imeli superzoom, vi pa ste ga čakali tedne. Vedno svetujemo, da bodite potrpežljivi in počakajte, da pridete na vrsto, danes pa vseeno dajemo nekaj nasvetov, ki lahko pomagajo da pridete do najnovejših funkcij.


Sledite naslednjim korakom:


1. Preverite, če imate zadnjo različico Instagrama


V App Store-u ali Google Play Store-u preverite, če imate na telefonu naloženo najnovejšo različico aplikacije. V nasprotnem primeru to storite.


2. Odjavite se iz Instagram računa in se zopet prijavite


Včasih pomaga, če se iz svojega profila odjavite in se nato ponovno vpišete. To je tako, kot da bi Instagram ponovno zagnali.


3. Ponovno naložite Instagram aplikacijo


Če noben od zgornjih korakov ne deluje, poskusite izbrisati celotno Instagram aplikacijo iz telefona in jo nato ponovno naložite.


4. Bodite potrpežljivi


Ko ste preizkusili vse opisane možnosti, a posodobitve še kar ni, vam ne preostane drugega, kot da čakate. Instagram uporabnikom širom sveta postopoma dodaja funkcije kot je to običajno za velike aplikacije. Nova funkcija morda še ni na voljo v naši državi ali pa še ni na voljo za vaš profil. Možno je tudi, da kakšen od profilov, ki jih upravljate, novo funkcijo že ima, spet drugi pa ne. To se včasih zdi prav čudno. Ne bi morali imeti enako verzijo aplikacije na vseh profilih? Zdi se, da Instagram vaše profile jemlje kot posamezne račune, čeprav ste vi lastnik vseh, zato tudi pride do takšnih situacij.


V takšnih primerih zato ni drugega nauka kot ta, da morate biti potrpežljivi. Če si lahko pomagate tako, da kakšno stvar uredite na drugem profilu, ki novo funkcijo že ima, in nato objavite na profilu brez nove funkcije, to storite, sicer pa počakajte, da jo dodajo k vsem profilom.


5. Poslednja možnost: kontaktirajte Instagram


Če na posodobitev čakate že mesece in nič ne kaže, da bi jo kaj kmalu dobili, kontaktirajte Instagram. Nekateri so to že poskusili in po tem, ko so zaposlenim poslali sporočilo, v nekaj dnevih novo funkcijo res dobili.


KAKO STOPIM V STIK Z INSTAGRAMOM?

1. Na instagram profilu kliknite na "Settings"

2. Podrsajte skoraj do konca menija do rubrike Support

3. Kliknite "Report a problem"


Čeprav ste že izredno nestrpni in morda celo jezni, napišite prijazno sporočilo. Vsak dan Instagram sprejema na tisoče sporočil in najboljša pot je zagotovo, da ste vljudni. Konec koncev so za računalniki ljudje in njihova naloga je, da pomagajo.


To je to!


Če pa poznate še kakšne druge trike, jih prosim delite, bomo zelo hvaležni. Uspešno in zabavno ustvarjanje!


Opomba

Instagram že od začetka favoritizira Apple uporabnike. Aplikacija za iOS je na voljo od oktobra 2010, Android uporabniki pa so jo dobili več kot leto kasneje, aprila 2012. Še danes je aplikacija bolj razvita za iOS platformo, njeni uporabniki tudi prej dobijo posodobitve.


Govorili smo z uporabnikom, ki uporablja telefon Samsung S9+, ki nam je zaupal poseben trik, ki deluje pri njemu. Sledite postopku prek spodnjih fotografij.


Pot: Settings - Apps - Instagram - Storage - Clear Data in Clear Cache



 


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page