top of page

5 razlogov, zakaj potrebujete InstaCoacha

Updated: Jun 22, 2018



Če ste na InstaCoach spletno stran zašli slučajno ali pa že iščete točno določene nasvete - tukaj je 5 razlogov, zakaj je našo aktivnost in objave vredno spremljati. Ne glede na to, ali ste običajni uporabnik, bloger, start-up ali upravitelj družbenih omrežij v večjem podjetju, bo z nami korak v Insta svet lažji.



1. NAMESTO VAS SPREMLJAMO VSE NOVOSTI


Instagram je hitro spreminjajoča se platforma, kjer se v zadnjem letu odvija toliko posodobitev, da jim je že težko slediti oz. vam to lahko vzame veliko časa in energije za brskanje po različnih virih. Zato to namesto vas počne InstaCoach ekipa, katere naloga je, da vsak dan spremlja novosti ter vas obvešča. Beremo vse uradne najave in tudi druge članke priznanih tehnoloških portalov, tako da smo vedno prvi, ki izvemo in preizkusimo nove funkcije. Danes slediti Instagramu je 24/7 služba, in ker se zavedamo, da mnogi tega časa nimajo, vam z veseljem pomagamo.


Najboljši način, da ste vedno na tekočem z vsemi novostmi je, da nam sledite na Instagramu (kje pa drugje), saj tam sproti podajamo informacije o vseh posodobitvah in novih funkcijah. Poglobljene članke in analize najdete na naši spletni strani, še posebej pa priporočamo, da se vpišete na našo mailing listo, kjer boste prvi izvedeli tudi za naše posebne ponudbe. Storitev je brezplačna.



2. SMO ZANESLJIV VIR INFORMACIJ


O Instagramu kroži zares veliko "resnic". Vsakodnevno se verjetno srečujete z različnimi rešitvami in triki, ki obljubljajo boljše rezultate, le malo pa jih je dejansko koristnih. Večina teh nasvetov so zgolj govorice ali pa so celo popolnoma zgrešeni. InstaCoach vam ne ponuja instant hitrih nasvetov, ampak preverjene metode, ki smo jih razvili s pomočjo večletnega spremljanja Instagram algoritma, strokovnih člankov in analiz. Naše objave in izobraževanja to zelo dobro odsevajo.



3. PONUJAMO KONKRETNE REŠITVE


Velika pomanjkljivost sodobnih Instagram tečajev in izobraževanj je, da so zelo splošna in ne podajajo konkretnih informacij, ki pomagajo specifičnemu profilu. InstaCoach izobraževanje je vedno namenjeno točno določenemu profilu, ki ga pred tem natančno preučimo, da lahko poiščemo rešitve, ki bodo pomagale točno vam. Seveda je nujno potrebno neko splošno znanje in obvladanje tehnik Instagrama, a na koncu dneva ima vsak profil svojo vsebino, ki predstavlja samo njega. Zelo konkretne rešitve, kako voditi profil, vam bomo podali na naših "1 na 1" izobraževanjih, ki jih delimo na tri skupine: influencerji, start-up podjetja in večja podjetja oz. uveljavljene znamke. Od nas ne boste dobili le dolgočasnih prosojnic ali vnaprej pripravljenih video posnetkov, ampak osebno svetovanje, kjer bomo skupaj prišli do boljših rešitev.



4. SMO INTERAKTIVNI IN AŽURNI


Naše delo poteka v sodelovanju s strankami in drugimi uporabniki Instagrama, od katerih dobivamo redne odzive na različne posodobitve. Postanite tudi vi del naše skupnosti, saj smo skupaj močnejši in tako vsi bolje delujemo. InstaCoach je več kot zgolj enkratno izobraževanje, je mentor in pobudnik za razprave, sodelovanja in spremembe. Če ste del Instagrama ali nameravate to postati, boste v naših storitvah zagotovo našli pravega partnerja. Dostopni smo vedno in odgovarjamo vsem.



5. DELAMO S SRCEM


Ja, sliši se klišejsko, ampak je popolna resnica. Vsakdo, ki svoje delo opravlja s srcem, ga opravi bolje. Vsakdo, ki v delu uživa, ga opravi bolje. Ko boste sodelovali z nami, na katerem koli nivoju, boste takoj začutili našo pozitivno energijo in strast do dela. Tudi zato ste lahko prepričani, da se vam bomo zares posvetili in da od nas lahko pričakujete najboljše rezultate.


 

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page