top of page

Dobrodošel INFLUENCER PACK!

Updated: Sep 29, 2021Tukaj je! Ideja, ki se je na papirju še 2 leti nazaj slišala nemogoča, je postala realnost. Zunaj je paket presetov, imenovan INFLUENCER PACK. Gre za drugi produkt, ki sva ga ustvarila skupaj s fotografom Nikolo Janušičem in na katerega ne bi mogla biti bolj ponosna.V zadnjih dveh letih se je najino znanje o ustvarjanju in urejanju fotografij le še nadgradilo, prav tako pa sva imela za sabo že paket presetov, iz katerega sva se naučila ogromno. Tudi po izdaji sva ga še naprej testirala, bila odprta za vaša mnenja in iskala načine za izboljšanje. Influencer Pack je tako vrhunsko dodelan paket, kjer ne le da je zapakiranih 13 presetov, ampak tudi vse najine dolgoletne izkušnje in znanja ter vaši predlogi in želje.


Ponosna sva tudi, da so se naši zgodbi priključila in jo podprla tako velika imena. Imela sva priložnost sodelovati z najboljšimi influencerji na slovenskem trgu. Sprejeli so najino vabilo ter svoje delo opravili profesionalno. Z vsemi je bilo ustvarjanje res enostavno, hitro in zabavno, skupaj pa smo dosegli vrhunske fotke.

*Več o naših fotografiranjih in izpeljanih idejah si lahko ogledate tudi v BTS highlightih na našem profilu.Smo pa tokrat naredili tudi korak več in ob izzidu organizirali predstavitveni dogodek. Kako smo se imeli, kaj smo počeli, kdo vse je bil z nami in katerim podjetjem gre zahvala za najbolj poseben dan v našem letu, si poglejte v videu in galeriji slik.
Za nami je ogromno planiranja, usklajevanja, pripravljanja, organiziranja, neprespanih noči, zgodnjih ustajanj in stresnih dni. Vendar vse to postane vredno, ko vidiva kako dobro ste sprejeli najin Influencer Pack. Za vse tiste, ki pa naju še želite podpreti, kliknite tukaj.Hvala vsem, ki ste kakorkoli prispevali in bili del naše zgodbe.


Vedno hvaležna,

Tina0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page